Register  |  FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups  |  Log in 
The time now is Sat Apr 21, 2018 6:53 pm
All times are GMT
View unanswered posts
 Forum   Topics   Posts   Last Post 
No new posts ....:::: Faqja Administratorit ::::....
Mir Se Erdhet Te Nderuar Vizitor : Besoj Dhe Shpresoj Qe Do Tja Kaloni Sa Ma Mir Dhe Te Lumtur Ne Forumin Ton Tema Te Lira Forum I Dashuris : Ju Faliminderit Per --->>> Mussic.be
   
1 1 Fri Mar 23, 2007 3:02 am
admini View latest post
No new posts ....:::: Regullat Tona ::::....
Mir Se Etrdhet Ne Regullat E Administratorit Ju Lutem Ti Respektojm Gjitha Regullat Tek Forumi Apo Tek Shoqerija Jon: Ju Faliminderit ---->>>>
   
1 1 Fri Mar 23, 2007 3:07 am
admini View latest post
No new posts ....:::: Falas Nga Administratori ::::....
Mir Se Erdhet Ne Artikujn Falas Nga Administratori ------ >>>
   
1 1 Fri Mar 23, 2007 3:19 am
admini View latest post
 Forum   Topics   Posts   Last Post 
No new posts ....:::: Prezento Veten ::::....
Mir Se Erdhet Vizitor Te Nderuar Para se Te Kyqni Ne Temat Tjera Ju Lutem prezentojeni veten Ketu:: Ju Faliminderit Dhe Besoj Qe Do Tja Kaloni Sa Ma Mir
   
3 7 Fri Mar 23, 2007 8:48 pm
admini View latest post
No new posts ....:::: Mesoni Punoni Studijoni ::::....
Vizitor Te Nderuar Ketu Mund Qe Te Shenoni:: Mesoni... Studijoni... Punoni... Ju Faliminderit.....
   
2 4 Fri Mar 23, 2007 8:35 pm
trstena View latest post
No new posts ....:::: Imartuar Apo E Martuar ::::....
Vizitor Te Nderuar:: Ketu Mund Qe Te Shkruani Jeni Te Martuar ....: Te Fejuar.....: Apo Ne Kerkim Te Fatit ...::: Ose Keni Qen Te Martuar Dhe Jeni Ndar .... Ju Faliminderit
   
2 3 Fri Mar 23, 2007 8:17 pm
admini View latest post
 Forum   Topics   Posts   Last Post 
No new posts ....:::: Pse Femrat Tradhetojn Te Dashurin ::::....
Vllezer Te Nderuar Ju Lutem Diskutone Ket Tem Pse Femrat Tradhetojn Te Dashurin, Edhe Pse Edin Qe Idashuri Vet Edon Met Veret... Ju Faliminderit Per Diskutimin E JuaJ
   
0 0 No Posts
No new posts ....:::: Pse Meshkujt Tradhetojn Te Dashuren ::::....
Motra Te Nderuar Ju Lutem Diskutone Ket Tem Te Lir,, Pse Meshkujt e Tradhetojn Te Dashuren Evet; Edhe Pse Aj Edin Qe Edashura Vet E Dashurin Met Vertet... Ju Faliminderit Per Diskutimin Ejuaj
   
1 1 Fri Mar 23, 2007 5:00 am
admini View latest post
No new posts ....:::: Qka Mund Te Ndoll Pasi Qe Na Tradheton E Dashura ::::....
Vllezer Te Nderuar Ju Lutem Jepne Fjalin EjuaJ Ketu,, Qka Mund Te Ndoll Pasi Qe Edashura Ju Tradheton;; Dhe Qfar Pasoj Apo Dhimbje Mund Te Na Bje Kjo Tradheti... Ju Faliminderit Per diskutimin E Juaj
   
1 1 Fri Mar 23, 2007 5:03 am
admini View latest post
No new posts ....:::: Qka Mund Te Ndoll Pasi Qe na Tradheton I Dashuri ::::....
MotraTe Nderuar Ju Lutem Jepne Fjalin EjuaJ Ketu,, Qka Mund Te Ndoll Pasi Qe Idashuri Juaj Ju Tradheton;; Dhe Qfar Pasoj Apo Dhimbje Mund Te Na Bje Kjo Tradheti... Ju Faliminderit Per Diskutimin E Juaj
   
0 0 No Posts
 Forum   Topics   Posts   Last Post 
No new posts ....:::: Qfar Pasojash Po Na Sjell Mergimi Apo Gurbeti ::::....
Motra Dhe Vllezer Ju Lutem Diskutone Ket Tem.. Qfar Pasoja Po Na Sjell Mergmi Apo Gurbeti Dhe Cilat Jan Pasojat E Gurbetit :: Ju Faliminderit Per Diskutimin E Juaj
   
1 1 Fri Mar 23, 2007 5:09 am
admini View latest post
No new posts ....:::: Qka Mendoni Per Femrat E Mergimit Dhe Femrat E Vendlindjes ::::....
Te Nderuar Vizitor Ju Lutem Te Diskutojm Ket Tem Gjith Se Bashku.. Qfar dallimi Sod ne Ket Shekull Ka Me Femrat Shqiptare Te Mergimit Apo Te Gurbetit Me Femrat E Vendlindjes Ju Faliminderit Per Diskutimin E Juaj ...
   
1 1 Fri Mar 23, 2007 5:13 am
admini View latest post
No new posts ....:::: Qka Mendoni Per Meshkujt E Mergimit Dhe Meshkujt E Vendlindjes ::::....
Vizitoer Te Nderuar Ju Lutem Te Diskutojm Ket Tem Gjith Se Bashku.. Qka Mendoni Dhe Qfar Dallimi Kan Meshkujt E Mergmit Me Meshkujt E vendlindjes:: Ju Faliminderit Per Diskutimin E Juaj
   
1 1 Fri Mar 23, 2007 5:14 am
admini View latest post
No new posts ....:::: Pse Sod Nuk Esht Qudi Ndarja ::::....
Te Nderuar Vizitor Ju Lutem te Diskutojm Edhe Ket Tem.. Pse Sod Nuk Ka Ransi Ndarja Nga Idashuri Apo Edashura.. Dhe Si Mendojm Ne A Esht Me Ransi Ndarja Apo Jo Ne Ket Shekull Qe jemi Sod.. Ju Lutem Te Diskutojm Ket tem Gjith se bashku .. Ju Faliminderit
   
1 1 Fri Mar 23, 2007 5:22 am
admini View latest post
 Forum   Topics   Posts   Last Post 
No new posts ....:::: Pse Xhelozojn Meshkujt Ndaj Te Te Dashures Se Vet ::::....
Pse Xhelozojn Meshkujt Ndaj Te Dashures Se Vet .. Ju Lutem Diskutone Ket Tem : Ju Faliminderit..
   
1 1 Fri Mar 23, 2007 5:26 am
admini View latest post
No new posts ....:::: Pse Xhelozojn Femrat Ndaj Te Dashurit Te Vet ::::....
Pse Xhelozojn Femrat Ndaj Te Dashurit Te Vet Ju Lutem Diskutone Ket Tem .. Ju Faliminderit
   
0 0 No Posts
No new posts ....:::: Qka Mund Te ndoll Ne Gjelozin EtePruar ::::....
Ju Lutem Diskutone Ket Tem Dy Palt Femrat Dhe Meshkujt Qka Mund Te Ndoll Nese Xhelozija Mirn Deri tek Nje Xhelozi Etepruar Ju Faliminderit
   
1 1 Fri Mar 23, 2007 5:27 am
admini View latest post
 Forum   Topics   Posts   Last Post 
No new posts ....:::: Poezit ::::....
Vizitor Te Nderuar shkruani Poezit e Juaj Ketu ... Ju Faliminderit
   
0 0 No Posts
No new posts ....:::: Farza Puthjesh ::::....
Vizitoe Te Nderuar shkruni Dhe Ju Ketu... Ju Faliminderit
   
1 1 Fri Mar 23, 2007 5:28 am
admini View latest post
No new posts ....:::: Farza Miqesie ::::....
Vizitor Te Nderuar Shkruani Dhe Ju Ketu ... Ju Faliminderit
   
1 1 Fri Mar 23, 2007 5:29 am
admini View latest post
No new posts ....:::: Farza Urimesh ::::....
Vizitor Te Nderuar Shkruani Dhe Ju Ketu... Ju Faliminderit
   
1 1 Fri Mar 23, 2007 5:30 am
admini View latest post
No new posts ....:::: Letra Dashurie ::::....
Vizitor Te Nderuar shkruani Dhe Ju Ketu .... Ju faliminderit
   
1 1 Fri Mar 23, 2007 5:32 am
admini View latest post
No new posts ....:::: SmS Dashurie ::::....
Vizitor Te Nderuar shkruani Dhe Ju Ketu .... Ju Faliminderit
   
1 1 Fri Mar 23, 2007 5:33 am
admini View latest post
No new posts ....:::: SmS Miqesie ::::....
Vizitor Te Nderuar Shkruani Dhe Ju Ketu ....Ju Faliminderit
   
1 1 Fri Mar 23, 2007 5:34 am
admini View latest post
No new posts ....:::: SmS Sex ::::....
Vizitor Te Nderuar shkruani Dhe Ju Ketu ... Ju Faliminderit
   
1 1 Fri Mar 23, 2007 5:35 am
admini View latest post
No new posts ....:::: Farza E Sexit ::::....
Vizitor Te Nderuar Shkruani Dhe Ju Ketu ...Ju Faliminderit
   
1 1 Fri Mar 23, 2007 5:37 am
admini View latest post
 Forum   Topics   Posts   Last Post 
No new posts ....:::: Letërsia ::::....
Gjithçka në lidhje me letërsinë tonë shqiptare dhe asaj të huaj e botërore.. Bota e librave dhe kritikave... Vizitor Te Nderuar Shkruani Dhe Ju Ketu... Ju Faliminderit
   
1 1 Fri Mar 23, 2007 3:18 pm
admini View latest post
No new posts ....:::: Moda ::::....
Gjithçka në lidhje me moden, moda e sezonit te fundit, bukuria femrore dhe mashkullore... Vizitor Te Nderuar Shkruani Dhe Ju Ketu ...Ju Faliminderit
   
2 2 Fri Mar 23, 2007 3:20 pm
admini View latest post
No new posts ....:::: Historia ::::....
Vizitor Te Nderuar Shkruani Dhe Ju Ketu Per Histri te Ndryshme ...Ju faliminderit .... Historia jonë shqiptare dhe popujve tjerë nëpër shekuj
   
1 1 Fri Mar 23, 2007 3:21 pm
admini View latest post
No new posts ....:::: Mjekësia ::::....
Vizitor Te Nderuar shkriani Dhe Ju ...Gjithçka në lidhje me mjekësin, degët e saja, sëmundjet.. Diskume rreth saj... Ju Faliminderit
   
4 4 Fri Mar 23, 2007 3:24 pm
admini View latest post
No new posts ....:::: Informatikë ::::....
Vizitor Te Nderuar Shkruani Dhe Ju Ketu ....Bota vizuele, bota e kompjuterve, njëra ndër shpikjet më madhështore të shekullit të kaluar
   
1 1 Fri Mar 23, 2007 3:25 pm
admini View latest post
 Forum   Topics   Posts   Last Post 
No new posts ....:::: Ndihm Gjithqka Per Pc Komjuterin E Juaj ::::....
Vizitor Te Nderuar Ne Ju Mundesojm ndojm Gjithqka Per pc e Juaj Apo Kompjuterin Ejuaj.. Ju Faliminderit Kerkoni Ndihm Ketu
   
5 5 Fri Mar 23, 2007 3:38 pm
admini View latest post
No new posts ....:::: Ndihm Per Programet Instaluese ::::....
Vizitor Te Nderuar Ne Ju Mundesojm ndihm per Gjdo Program Instaluese .. Ju Faliminderit Kerko Ndihm Ketu ....
   
6 6 Fri Mar 23, 2007 4:02 pm
admini View latest post
No new posts ....:::: Ndihm Si Te Punoni Dizajnimet Ejuaja ::::....
Vizitor Te Nderuar Ne Ju Mundesojm Ndihm Si Te Punoni Me programet Punuese Te Dizajnive //// Macromedia Dramaver8 /// Macromedia Flesh Player /// Friworks Macromedia /// Frontpage 2003 /// Dhe Tjera .. Ju Faliminderit Mund Te kerkno Ndihm Ketu....
   
3 3 Fri Mar 23, 2007 3:55 pm
admini View latest post
No new posts ....:::: Ndihm Per Transfer Ne Serv FTP ::::....
Vizitor Te Nderuar Ne Ju Mundesojm Ndihm Si Transferohet Filet Ejuaj Te Dizajnimeve Ne Serv FTP ... Ju faliminderit Ju Mund Te Kerkoni Ndihm Ketu...
   
2 2 Fri Mar 23, 2007 3:58 pm
admini View latest post
No new posts ....:::: Ndihm Ku Mund qe Ti Donwoaldoni programet ::::....
Vizitor Te nderuar Ketu Mund Qe Ti Kerkoni Nga Un Ku Mund Ju Qe Ti Merni Porgramet Punuese ( Dramawear ) (Frontpage ) ( Friworks ) ( E Tjera Juve Qe nevojitet ) Ather Mund qe Te kerkoni Ndihm Nga Un : Ne Jemi Ata Qe Ju Ndihmojm Automatkisht Me Donwoaldin E Ati Porgamit Po Ashtu Dhe Coden Ekeni Falas qe Te keni At program per Gjithmon Pa Pages... Ju Faliminderit
   
4 7 Fri Mar 23, 2007 9:05 pm
albmaestro View latest post
Who is Online Our users have posted a total of 65 articles
We have 284 registered users
The newest registered user is Velmaref
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest   [ Administrator ]   [ Moderator ]
Most users ever online was 35 on Thu Feb 10, 2011 2:32 am
Registered Users: None
This data is based on users active over the past fifteen minutes
Username:   Password:      
New posts New posts    No new posts No new posts    Forum is locked Forum is locked